Pojízdný svařák

02.12.2020 13:19

Rok 2020 přinesl spoustu změn a často jiné než bychom si přáli. I v tomto předvánočním čase, kdy jsme zvyklí se potkávat a prožívat hezké chvíle při adventní atmosféře. Kvůli bezpečnostním opatřením se letos bohužel nepotkáme ani na tradičním Mikulášském jarmarku ve Lhotě. Ale naladit se na předvánoční atmosféru můžeme i tak.


Tentokrát se chystáme ve spolupráci s OÚ Lhota u Vsetína rozvážet adventní náladu po celé Lhotě a až k vám domů. V sobotu 5. prosince budeme projíždět obcí s naší svařovací dílnou na kolech, zastavíme při tom na osmi stanovištích, k tomu budou z našeho auta znít celé odpoledne Vánoční písničky a koledy (abyste bezpečně věděli, že jsme na místě) a na každé naší zastávce si můžete vychutnat náš výborný svařák nebo čaj, podle své chuti.


Přehled, kde nás v sobotu najdete:

14:00 - Na Hranici (křižovatka Hluboké)

14:30 - Křižovatka Žabí rynk X Grúň

15:00 - Ulička ke hřbitovu

15:30 - U pomníku

16:30 - U Školy

17:00 - Na Dolansku - U Váňů

17:30 - U betonárky

18:00 - U OÚ Lhota u Vsetína


Ani děti nepřijdou zkrátka a své balíčky od obecního Mikuláše si mohou vyzvedávat přímo u auta. Na všech zastávkách plánujeme být cca 30 minut, takže to pohodlně stihnete.


Celá událost bude probíhat podle veškerých platných bezpečnostních opatření. Proto předem prosíme o jejich dodržování. Máme naplánováno více zastávek po celém centru obce a chceme tím zamezit většímu shlukování lidí. Celý plán zastávek i aktuální bezpečnostní opatření budeme zveřejňovat v průběhu týdne, vše se včas dozvíte.


Na závěr naší cesty budeme se svařovací dílnou zastavovat u OÚ Lhota u Vsetína, kde se už tradičně bude rozsvěcet Vánoční strom. I to si však budete moct užít z pohodlí a bezpečí domova. Rozsvícení stromu bude tentokrát možné sledovat online a třeba i s našim svařákem v ruce.


Těšíme se na vás

HasiciLhotaCity




https://www.sdhlhotauvsetina.webnode.cz/